Saluda de l´Alcalde

 

Estimats veïns i veïnes de Rotglà i Corberà:

M’adrece a vosaltres com l’Alcalde de tots i de totes, des del respecte i la tolerància, sense distincions ideològiques ni socials.

Vull un model d’Ajuntament obert i participatiu, perquè l’Ajuntament és “la Casa del Poble”, és la casa de tots i de totes.

Ens hem d’esforçar per buscar alternatives, que des de la legalitat i des de la defensa del interessos generals, puguen donar solució als reptes que s’ens plantegen com a poble.

Estem vivint temps de dificultat i d’incertesa, i des de les possibilitats del nostre Ajuntament, és la meua intenció estar al costat de les persones que més ho necessiten.

És l’hora de ser eficient i prudent en la gestió dels recursos dels que disposem. Anem a impulsar projectes relacionats en la cultura i en l’educació, perque són valors que fan lliures a les persones, i també altres que, sense ser gran projectes, contribuiran a millorar la qualitat de vida al nostre poble.

Vos propose que deixem de costat les diferències que de vegades ens separen i que busquem punts d’encontre on unir els esforços i les capacitats de tots i de totes. Per això vos anime a que participeu per a que entre tots pugam construir un poble millor.

Salut.

Amador Climent Roselló
 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31