NOU SERVEI DE BANS PER WHATSAPP
L'Ajuntament de Rotglà i Corberà utilitzarà també l'aplicació “WhatsApp Messenger” per a difondre, de manera ràpida i immediata, la informació d'interès del municipi. A través d'aquesta aplicació de missatgeria mòbil, l'ajuntament difondrà entre els usuaris que així ho sol·liciten informació de les activitats culturals i juvenils, bàndols, notícies d'actualitat, convocatòries, diferents avisos tals com el calendari del contribuent, etc.
28/08/2015

L'Ajuntament de Rotglà i Corberà utilitzarà també l'aplicació “WhatsApp Messenger” per a difondre, de manera ràpida i immediata, la informació d'interès del municipi.

A través d'aquesta aplicació de missatgeria mòbil, l'ajuntament difondrà entre els usuaris que així ho sol·liciten informació de les activitats culturals i juvenils, bàndols, notícies d'actualitat, convocatòries, diferents avisos tals com el calendari del contribuent, etc.

Per a poder adherir-se a aquest mitjà de comunicació amb l'Ajuntament, l'usuari ha d'afegir a la seva agenda de direccions un nou contacte (WhatsApp_Rotgla_i_Corbera), assignar-li el número 673629222 i enviar un missatge amb la paraula ALTA. L'Ajuntament també dóna la opció de donar-se de baixa si l'usuari ho comunica a través d’un missatge amb la paraula BAIXA.

Aquest sistema de comunicació en temps real no suposa cap despesa addicional en el servei telefònic ja que utilitza el mateix pla de dades d'Internet per al correu electrònic i per a la navegació a través de la xarxa, per tant és una alternativa ràpida i gratuïta per a l'enviament de missatge entre telèfons mòbils que utilitzen l'aplicació. Aquesta està disponible per a dispositius iPhone, Blackberry, Android i Symbian. (més informació al portal http://www.whatsapp.com/faq/?l=es ).

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30